Český ležák zastupuje Kalous Premiant 12°. Tento český prémiový světlý ležák je spodně kvašený, nefiltrovaný, čiřený irským mechem. Ve složení piva dominuje plzeňský slad a jemnou hořkost mu dodává žatecký chmel.
Celoročním favoritem je pivo Žerotínský Kalous 13°. Jedná se o silné polotmavé svrchně kvašené pivo typu IPA, nefiltrované. Příjemně hořké pivo s citrusovou vůní je uvařeno ze základních surovin ( voda, ječné slady, granulovaný chmel, pivovarské kvasnice).
Další stálicí je silené tmavé pivo Kalous Porter 15° (Balitc Porter) , spodně kvašené , nefiltrované. Pivo s nádechem kávové až čokoládové chuti s ovocnou vůní je uvařeno ze základních surovin ( voda, ječné slady, granulovaný chmel, pivovarské kvasnice).
Mezi celoroční speciály se řadí pivoKalous Belgičan 15°(Belgian Dubbel) , silné polotmavé svrchně kvašené pivo , nefiltrované. Tento speciál se zrodil ve stylu belgických trapistických piv vařených v prostorách klášterů. V chuti a vůni najdete mandarinku, ananas a citrusové ovoce. Belgické slady dávají pivu jantarovou barvu.
Kromě stálých piv vaříme i sváteční speciály.
V létě
jistě přijde vhod pivo typu Red Ale, které zaujme červenou
barvou.
Kalous
Rubín 12°získal
své rubínové zbarvení z červené řepy. Tento „ejlík“
je svrchně kvašený, nefiltrovaný,
čiřený irským mechem. V chuti i vůni hraje klíčovou roli
australský chmel Galaxy, který byl použit na studené chmelení
spolu s americkou Citrou.